Echipamente

Centrul nostru foloseste pentru investigatiile radiologice: instalatie radiologica dentara pentru tomografie volumetrica NEWTOM 3D, sistemul imagistic Morita Veraviewepocs 2D HD Panoramic/Cephalometric (Japonia), aparatul intraoral Planmeca Intra si imprimanta Fuji Dry Pix-Plus lideri mondiali in domeniul tehnologiei dentare.

Tomograf Volumetric Dentar (CBCT)-NEWTOM 3D

Tomograf Volumetric Dentar (CBCT)-NEWTOM 3D

Instalaţia radiologică digitală pentru Röntgendiagnostic dentar panoramic şi tomografie volumetrică CBCT NewTom GO este fabricată de firma Cefla din Italia care a castigat un renume mondial, ca fiind cei care au inventat si dezvoltat tehnologia ”Cone Beam 3D ”, aceasta foloseste cea mai mica doza de radiatii in timpul examenului.
NewTomGo 3D este o unitate radiologica stomatologica  proiectat de NewTom, să-şi extindă posibilităţile de diagnosticare la toate cabinete stomatologice, oferind performante   3D peste medie.
Calitatea imaginii este un factor indispensabil în a face un diagnostic sigur . Iata de ce NewTom investeste în inovaţie, aceasta conduce la soluţii de o performanţă superioara. NewTom are  grație tehnologiei avansate de citire si inregistrare o calitate excepţională. În plus, protocoalele şi algoritmii specifici asigura o focalizare optimă şi un detaliu excelent.

Planmeca Intra este un aparat roentgendiagnostic dentar intraoral recunoscut pentru conceptul designului sau care face ca imagistica dentara sa fie mult mai usoara si ofera un grad ridicat de incredere in acuratetea rezultatului.Efectueaza radiografii retroalveolare, ocluzale, bitewing, status radiologic bimaxilar.

Digora optime radiografii dentare Pitesti

Digora Optime

Sistemul Digora Optime de digitalizare a radiografiilor retroalveolare cu ecrane fosforice. Aparatul pune beneficiile tehnologiei digitale avansate la dispozitia dumneavoastra pentru a obtine imagini radiologice digitale la o rezolutie foarte buna si permit analizarea in profunzime a zonei de interes. Pe film este imprimata imaginea la scala reala, negativul si imaginea marita de 2 - 3 ori. Digora Optime este printre cele mai rapide sisteme de imagistica cu placi fosforice disponibile astazi.

Morita Veraviewepocs-2D

Morita Veraviewepocs 2D

Sistemul imagistic Morita Veraviewepocs 2D HD Panoramic/Cephalometric (Japonia) este un echipament multifunctional care realizeaza imagini panoramice (OPG) si imagini cephalometrice. Este totodata un echipament de ultima generatie care utilizeaza cea mai noua tehnologie din domeniul radiologiei dentare cu cele mai mici doze de radiatii. Radiografiile panoramice, bitewing, teleradiografiile, radiografiile de sinusuri si cele ATM, reprezinta setul complet de servicii pus la dispozitia medicilor stomatologi si pacientilor lor.

drypx-plus-printer

Imprimanta Fuji Dry Pix-Plus

Imprimanta Fuji Dry Pix-Plus este o imprimanta de inalta rezolutie.Imaginea obtinuta cu aparatura digitala are o claritate mult mai mare prin posibilitatea corectarii ulterioara a achizitiei. Imaginile radiologice digitale sunt foarte clare si sunt imprimate pe filme radiologice de cea mai buna calitate.